Foto: Baza 95 Aeriana Bacau

– conform scenariului, o aeronava straina ar fi intrat neautorizat pe spatiul aerian al României

Fortele de interventie au luat cu asalt aerodromul Bacau, acolo unde a aterizat de urgenta o aeronava care a utilizat neautorizat spatiul aerian al României.

La Baza 95 Aeriana au sosit de urgenta echipaje ale Directiei Judetene de Informatii Bacau, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau, Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau, Politia de Frontiera a Aeroportului Bacau, Aeroportul International Bacau si SC Aerostar SA.

PUBLICITATE

Alarma a fost data conform protocolului unui astfel de exercitiu militar, al carui scenariu a vizat aterizarea unei aeronave care a utilizat neautorizat spatiul aerian al României.

[wonderplugin_gallery id=”680″]

Foto: Baza 95 Aeriana Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ