În perioada 30.06.2017, ora 18,00 – 03.07.2017, ora 05,00, zilnic, pe tronson str. Aleea Parcului se va circula pe dublu sens.

Măsura ridicării temporare a restricționării “SENS UNIC” a fost luată în scopul fluidizării circulației, în zona de desfășurare a evenimentului “Street Delivery”, respectiv pentru tronsonul str. Aleea Parcului: zona din fața Teatrului de Vară “Radu Beligan” și prima alee de la intrarea dinspre teatru în Parcul Cancicov, paralelă cu str. Măgura Cașin.

Partea din Aleea parcului curpinsa intre Teatrul de Vară și strada Războieni rămâne cu sens unic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. O tampenie care legimitizeaza ceea ce oricum se intampla de ani de zile. E nevoie de filme ca sa dovedim ca pe strada asta se circula ilegal, pe sens interzis, de cand haul ?!

LĂSAȚI UN MESAJ