Poliția în acțiune

Un barbat a murit, in aceasta seara, dupa ce a fost injunghiat in zona “Cascada”, din Bacau.

Din primele informatii, se pare ca doi oameni ai strazii s-au luat la cearta in apropiere de fostul restaurant Cascada din Bacau. Unul dintre ei a scos un cutit si l-a injunghiat pe celalalt. O ambulanta l-a dus pe barbatul ranit la Spitalul de Urgenta, insa, victima a murit din cauza pierderii de sange.

La fata locului a ajuns o echipa de cercetare condusa de un procuror care investigheaza crima. Urmarim subiectul si vom publica detalii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Si in autogara si cand stai la o terasa pe strada oriunde te duci dai peste asemenea specimene ….ar trebui luate masuri ….dar cine sa le ea….mahhh…

  2. Cel care a fost ucis il cunosc personal deoarece cand ploua afara mai dormea in scara blocului unde locuiesc …era un om al strazi dar era muncitor si ajuta pe toti cei care il solicitau …numele lui parca era Cristi din cate am vazut ca il strigau vecini pe afara

LĂSAȚI UN MESAJ