La data de 28 iulie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au depistat cinci minori cu vârste de 14 și 15 ani, bănuiți de săvârșirea a patru infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în perioada aprilie –iunie a.c., minorii ar fi pătruns în locuințele a trei persoane vătămate din municipiul Bacău și ar fi sustras bunuri în valoare totală de aproximativ 3000 de lei.

De asemenea, în luna iunie a.c., cei în cauză ar fi sustras de la un minor de 14 ani o bicicletă în valoare de 700 de lei.

PUBLICITATE

Bicicleta sustrasă a fost recuperate și restituită persoanei vătămate.

Minorii în cauză urmează să fie expertizaţi neuropsihiatric pentru a se stabili dacă au avut sau nu discernământ la data comiterii celor 4 fapte penale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ