Serviciul Gestionare Câini fără Stăpin din cadrul Primăriei Municipiului Bacău va relua campaniile de sterilizare gratuită a ciinilor cu proprietari în 2020, imediat ce vremea ne va permite (temperaturi constant pozitive pe timpul nopții care să nu pună în pericol ciinii anesteziati).

In premieră pentru Municipiul Bacău, Serviciul din cadrul Primăriei Bacău va organiza campanii lunare de sterilizare gratuită în cartierele de case ale orașului (sint vizate Cartierul CFR, Gheraiesti, Serbanesti).

Tot în premieră, vom aduce în Bacău o ambulanță veterinară unde vor avea loc intervențiile chirurgicale. Proiectul se va desfășura cu sprijinul echipei medicale condusă de medicul Darius Terhes, fiind pentru prima dată cind serviciile medicale vor fi oferite în cartierele Bacăului. Sterilizare din poartă în poartă!

Speram astfel ca numărul de proprietari de ciini ce vor beneficia de serviciile oferite de Primăria Municipiului Bacău să crească, depășind cei 125 de ciini cu proprietar sterilizați gratuit anul acesta în campanii similare organizate în cabinetul adăpostului primăriei Bacău. L-am informat pe domnul primar Cosmin Necula despre acest nou proiect și m-a asigurat de sprijinul domniei sale cit și a întregului aparat din cadrul Primăriei Municipiului Bacău (Politie Locală, Departament informare cetățeni).
Sterilizarea este soluția reducerii numărului de ciini de pe străzile Bacăului.
‎Dinu Păncescu‎
șeful Serviciului Gestionare Câini Fără Stapân – Primăria Bacău


PUBLICITATE