FOTO: Narciss Nour / Facebook

Un copil de cinci ani a fost accidentat, astazi, de un microbuz, in timp ce incerca sa treaca strada la intersectia strazilor Republicii si Chimiei, din Bacau.

Martorii spun ca in intersectie se afla un politist care dirija circulatia.

Desi acesta a facut semn pietonilor sa astepte pe trotuar pentru a permite masinilor sa circule, un copil de cinci ani ar fi incercat sa traverseze strada cu bicicleta, profitand de neatentia bunicii cu care se afla.

PUBLICITATE

Soferul microbuzului, in varsta de 66 de ani, a reactionat promt si micutul a suferit numai rani minore, care nu au necesitat internarea sa

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Sincer, nu vad rostul politistilor atunci cand semaforul functioneaza. Poate ei cred ca decongestioneaza traficul, mie mi se pare ca-l incurca mai tare…

  2. Domnule Vasile,dumneavoastră probabil aveți doar o căruța si un cal. Eu nu vad rostul dumneata de a comenta fara rost!😤
    In legislația rutieră scrie ca: respectam indicațiile polițistului apoi a semafoarelor,indicatoarelor rutiere ș.a.m.d. Deci nu te arunca tu in vrăjeala aiurea daca stii ca iti miroase mana a bara de autobuz!

  3. Soferul “vigilent” nici nu a vazut copilul pe trecerea de pietoni, n-a pus nici o frana, s-a oprit doar cand a auzit zgomotul.Sper sa nu mai primeasca niciodata permisul!

LĂSAȚI UN MESAJ