La data de 10 decembrie a.c., in jurul orei 18.00, polițiștii au efectuat cercetări cu privire la împrejurările producerii unui eveniment rutier pe strada Oituz din Bacău.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 39 de ani care staționa cu un autoturism pe strada Oituz, a deschis portiera, moment în care a atins un 24 de ani, care circula regulamentar pe bicicletă.

Biciclistul s-a deplasat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără fi necesară internarea sa.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Deschisul portierei la apropierea unui biciclist este o practica veche in scumpul nostru oras. Gestul nesabuit este facut cel mai des de catre taximetristi. Se uita prin oglinda retrovizoare la tine,te vede ca te apropii si cind ajungi linga el iti deschide portiera in fata. Pentru sanatate si din placere parcurg anual mii de kilometri si mereu ma lovesc in trafic de acesti inconstienti ce-ti pun viata in pericol. Lipsa de educatie si bunul simt lipsesc cu desavirsire in cazul mitocanului cu volan in mina……

LĂSAȚI UN MESAJ