Angajatii unei societati comerciale cu sediul in strada Castanilor nr. 7 au trecut pe lânga o cumpana, astazi, dupa-amiaza.

Pe fondul consumului de alcool, doi barbati si doua femei de etnie rroma au intrat in magazin si s-au luat la cearta.

Disputa a generat in injurii si acte de violenta intre cei doi barbati, iar vânzatorul i-a poftit sa iasa din magazin si sa-si rezolve neintelegerile afara.

PUBLICITATE

Infierbântati de alcool si cu mintea tulbure, tiganii au pus mâna pe niste bucati de lemn cu intentia de a se bate, insa, tot vânzatorul i-a despartit.

Dezarmat de parul de lemn, tiganul mai tânar l-a lovit cu pumnii pe barbatul mai in vârsta, de etnie rroma.

Incoltit de agresor, victima nu a mai avut puterea sa fuga si s-a prabusit sub ploaia de lovituri. Alertati de scandalul produs in fata blocului, locatarii au sunat la 112 si au solicitat interventia politiei.

La scurt timp, doua echipaje de politie au sosit la fata locului, au stat de vorba cu vânzatorul agresat si cu martorii la eveniment, urmând sa continue cercetarile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Fiecare crasma sau magazin prin lege ar trebui sa aiba firma de paza.De ce nu au?Tot acuzati politistii si jandarmii,de ce nu si patronii care se inbogatesc pe spayele tuturor.Iar cu treaba cu platitul ia platesteti taxele si impozitele regulat si la timp si apoi mai vorbeste

    • Deschide o crasma un magazin si vezi cate taxe si impozite trebuie sa platesti si apoi vezi daca mai ai bani si de paza. Gizaz!! Vei ramana un anonim bugetar.

  2. pai magazinele astea nu platesc tacxe si inpozite la statu roman nu au nici o protectie de la statul ro politia trebue sa patruleze in jurul magaz in anumite ore

LĂSAȚI UN MESAJ