FOTO: Anca Gherghișan / Facebook

Bariera de cale ferata de la iesirea din Bacau spre Piatra Neamt pune la grea incercare nervii soferilor; zeci de autoturisme au format o coada care se intinde pe mai bine de un kilometru deoarece semnalele luminoase sio bariera functioneaza anormal.

Potrivit unor relatari de la fata locului, desi nu trece nici un tren, bariera este lasata si luminile sunt pe rosu intermitent.

Nu este prima data cand se intampla acest lucru iar situatia ii enerveaza la maxim pe soferii care asteapta de zeci de minute sa treaca peste calea ferata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. E ceva la moda la noi.
  Tehnologia nu mai avanseaza. Si uite asa are lumea de suferit.
  Chiar eu personal am stat 24 de minute dupa ceas la bariera de la Galbeni (Nicolae Balcescu).
  Era blocata. Asa ca am trecut pe rosu. Am ajuns la “Mama Mare”, si m-am uitat inapoi si tot pe rosu era.
  Si trecerile prste caile ferate is de toata batjocura.
  Risti sa-ti rupi masina.

 2. da de bariera asta din buricu targului de ce nu se pomeneste nimic?ca si la asta stai de-ti vine acru,se inchide cu 5 minute inainte sa treaca trenul, si aici se formeaza de multe ori cozi imense.
  chiar daca stavarake ne-a facut pasaj multi prefera tot zona asta…

LĂSAȚI UN MESAJ