Polițiștii au fost sesizați la data de 12.06.2014, în jurul orei 12:00, despre producerea unui eveniment rutier cu victimă pe strada Aleea Metalurgiei din municipiul Bacău.

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din județul Iași în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Metalurgiei din municipiul Bacău, a surprins şi accidentat un minor de 8 ani, care se deplasa pe partea dreaptă a părţii carosabile.

După producerea accidentului conducătorul auto a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea poliţiștilor și a revenit la locul producerii evenimentului rutier, după sosirea echipei de cercetare.

PUBLICITATE

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă faptă şi părăsirea locului accidentului fără înciviinţarea organelor de poliţie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ