FOTO: Ionut UNGURU

O persoana a fost ranita, in aceasta seara, intr-un accident petrecut pe trecerea de pietoni de pe strada Energiei, din Bacau, in apropiere de Podul Margineni.

Conform relatarilor martorilor, un autoturism a lovit un pieton care traversa strada, soferita scuzandu-se ca era parbrizul aburit si nu a observat persoana respectiva.

La fata locului a ajuns o ambulanta si un echipaj de politie.

PUBLICITATE

Vom reveni cu amanunte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Este dezastru in Bacau, luminile publice sunt foarte prost concepute, bat in asfalt noaptea, si cand ploua efectiv nu se vede trecerea de pietoni, mai ales ca unele dintre ele nici macar nu sunt marcate pe asfalt, ci doar printr-un indicator agatat de un copac. Adaugati la asta lipsa de parcari care genereaza situatia in care o gramada de masini sunt lasate vraiste in intersectii, obturand vizibilitatea, si aveti cauza unor accidente. Nu mai spun de situatia in care lumea vorbeste la telefon cand conduce si – tot atat de grav – pietonii care efectiv nu se uita cand intra pe trecerea de pietoni, ci calca inainte de parca ar fi pe camp. Sinistra tara, de aici scapa cine poate.

LĂSAȚI UN MESAJ