La data de 15.02.2016, in jurul orelor 18.50, pe str. Cal. Moldovei din mun. Bacau, s-a produs un accident de circulatie soldat cu victime omeneşti, iar din primele cercetari efectuate a rezultat că s-a produs in urmatoarele imprejurari

În timp ce un conducător auto în vârstă de 46 ani, domiciliat in com. Tătărasti, conducea autoturismul proprietate, pe str. Cal. Moldovei, din mun. Bacău, cu directia de deplasare către str. Ștefan Cel Mare, ajungând în apropierea imobilului cu nr. 103-A, a surprins si accidentat usor un bărbat de 61 ani, din mun. Bacău, angajat in traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator si marcaj rutier. Din impact a rezultat vătămarea corporală a pietonului, acesta fiind transportată la Spitalul Judetean Bacău – Sectia U.P.U.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat si i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 C.pen, totodată cond. auto fiindu-i retinut permisul de conducere.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că iluminatul public se face prea târziu, astfel că pentru câteva ore strada este întunecată şi este pericol mare de accident în momentul traversarii.

Deasemenea, şoferul maşinii spune că era întuneric şi că bărbatul alerga, s-a trezit brusc cu el în partea din stânga a autoturismului şi că în momentul impactului circula cu aproximativ 40 km/h.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ