Lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bacău, au fost sesizați la data de 16.05.2015, in jurul orelor 12.10, cu privire la faptul ca pe str. Calea Romanului din mun. Bacau, a avut loc un accident de circulatie, soldat cu vatamarea corporala a doua persoane.

Deplasați la fața locului au lucrătorii de poliție au stabilit că în timp ce un bărbat de 53 ani, domiciliat in mun. Bacau conducea un autoturism Taxi, pe str. Plaiului din mun. Bacau, ajungând la intersectia cu str. Calea Romanului nu a respectat semnificatia indicatorului ,,STOP” si a intrat in coliziune cu un motociclu condus regulamentar pe drumul prioritar de un barbat de 39 ani, domiciliat in com. Rosiori

Ambii conducatorii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultate fiind de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat, deasemenea li s-au recoltat probe biologice da sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

PUBLICITATE

In urma coliziunii dintre cele doua vehicule a rezultat vatamarea corporala grava a unei tinere de 32 ani, din com. Rosiori, sat Poieni, jud. Bacau, pasagera pe motociclu, care a fost diagnosticata cu “fractura deschisa tip 1 supracondilian stang si condil femural extern, soc mixt”, ramanand internata la sectia ortopedie si vatamarea corporala usoara a conducătorului motociculului care a fost diagnosticat cu ,,Traumatism picior stang si escoriati faciale” neramanand internat.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev si ped de art. 196 din Codul penal.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. D-le Primar, cate mandate trebuie sa mai asteptam ( cati oameni trebuie sa mai moara) pentru a vedea intersectia Plaiului-Calea Romanului amenajata corespunzator?

LĂSAȚI UN MESAJ