Trei persoane au ajuns la Spitalul Judetean, in aceasta dimineata, in urma unui accident produs pe strada Vadu Bistritei din Bacau, in zona autogarii.

Conform politistilor, un autoturism condus de o femeie de 52 de ani a incercat sa faca stanga pentru a intra la Lidl, insa nu s-a asigurat si a intrat in coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o soferita de 29 de ani.

Politistii continua cercetarile.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”449″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. Poate, cu această ocazie, stimabilii polițiști vor sesiza ceea ce este mai mult decât evident, faptul că în foarte multe microbuze călătorii sunt obligați să circule în picioare. Aviz Horgeștiul.

 2. Domnilor Politisti,,,,
  Nu numai la Horgesti se circula in picioare ci si la PANCESTI ,,la fel,,,
  Desi am sesizat Consilul Judetean ca aceasta firma cu sediul intr-o garsoniera pe strada
  Martir Horia nu are mijloacele{microbuze} necesare unui transport civilizat imi raspunde madam lili boghitoiu {director general} si contrasemneaza
  si di DRAGOS BENEA ,ca o sa ia MASURI in anul 2020,iar soferul{mitocan] va fi premiat..
  Ce ne facem cu educatia acestor “”CONTROLORI::: parca au fost adusi de la stana,????!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ