Consilierii municipali se intâlnesc, astazi, la Centrul de Afaceri si Expozitii “Georgeta Mircea Cancicov” ca sa aprobe noua organigrama a aparatului propriu al Primariei Bacau si organigramele serviciilor publice din subordine, precum si modificarea regulamentului si denumirii Serviciului Public de Asistenta Sociala (SPAS).

Pe ordinea zi se mai afla inca 15 hotarâri, intre care premierea Mariei Sascau, la implinirea unui secol de viata, si trei propuneri de asociere pentru finantarea unor proiecte derulate de tot atâtea organizatii neguvernamentale: “Fii activ!”, “Streetball Challlenge 2013” si “Caravana Filmelor TIFF”.

Tot astazi, alesii vor aproba contul de executie bugetara pentru primul trimestru al anului 2013, niste inchirieri, concesionari si transferuri de mijloace fixe.

PUBLICITATE

Pe lânga cele 17 proiecte de hotarâre, consilierii bacauani vor avea in fata un raport de activitate, situatia proceselor in care CL Bacau este parte si analiza datelor privind inscrierile in Registrul Agricol.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ