Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis apelul avocatului bacauan Cristian Cojocaru, cercetat intr-un dosar de trafic de influenta, si i-a redus pedeapsa la 1 an si 5 luni închisoare cu executare.

Decizia este definitiva. In februarie 2015, Curtea de Apel Bacau il condamnase pe Cristian Cojocaru la o pedeapsa de 2 ani si 10 luni inchisoare cu executare, fiindu-i interzis sa-si practice profesia de avocat timp de trei ani. Cojocaru a fost trimis in judecata in iulie 2014.

Conform rechizitoriului, in perioada iunie-octombrie 2013, în calitate de avocat în cadrul Baroului Bacau, Cojocaru le-ar fi pretins inculpatilor Marius Craciun si Nadina Simion, direct si prin intermediul inculpatului Codrin Constantin Coroama, suma de 75.000 euro, pentru a-si exercita influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra judecatorilor din cadrul Curtii de Apel Bacau, in vederea obtinerii unei hotarâri favorabile, de punere în libertate a inculpatului Craciun Marius, cercetat în stare de arest preventiv într-un dosar al DNA Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Pai omul a dat in primire cateva nume grele din PNL. Si automat s-a redus si pedeapsa. In 10 luni omul e acasa ,asta in cazul in care nu scrie o lucrare stintifica , daca intre timp nu se abroga legea . Daca mai iese si la munca ,de Craciun omul e acasa.

  2. Care nume grele din PNL ? Ciubotaru -sifonul ăla. Si-a bătut Dna joc de toți prostii ăștia care au făcut denunțuri când ei erau cei mai mari infractori. Fa frate denunț intr-un termen rezonabil de la fapta 3-MAX 6 luni . Vine si răspunderea magistraților in F scurt timp si vedem după…..Dumnezeu exista !

LĂSAȚI UN MESAJ