Aerostar Bacau a pornit la drum, pregatind noua editie de campionat a Ligii a III-a, care va debuta cel mai devreme la finalul lunii august. “Aviatorii” s-au reunit la propriul stadion luni dupa-amiaza, sub comanda noului antrenor, Mihai Ionescu. Aflat de mai mult timp in vizorul Aerostarului, a carei conducere ii apreciaza indeosebi predilectia pentru formarea jucatorilor tineri, fostul tehnician al Ceahlaului a semnat un contract cu divizionara C bacauana pe o durata de un an, cu drept de prelungire.

“Am decis sa vin la Aerostar deoarece aici exista un proiect serios, bazat pe stabilitate si seriozitate. Am incredere in conducerea clubului, reprezentata de domnul director Damaschin si domnul presedinte Voicu, cu care ma aflu de mai multa vreme intr-o relatie foarte buna”, a declarat Misu Ionescu, care a precizat si obiectivul pentru viitorul campionat: “Inainte de toate, promovarea si lansarea unor jucatori de perspectiva. Totodata, vizam ocuparea unui loc cât mai fruntas in Seria I a Ligii a III-a. Asta ca un prim pas”.

Fata de lotul utilizat in partea a doua a sezonului trecut, Aerostar nu mai conteaza pe serviciile lui Stefan Pavel, Patriche, Ichim si Strugariu. Din propria curte au fost promovati Doni, Stoica si Manta, in probe aflându-se mijlocasul sucevean Cosmin Comara si atacantul focsanean Avram. Lotul va fi completat in perioada urmatoare, Misu Ionescu anuntând ca isi doreste o simbioza intre jucatorii tineri si cei cu expeienta. “In mod cert, vom incerca sa aducem câtiva fotbalisti cu experienta, asta nu insemnând jucatori de peste 30 de ani, ci de maximum 24-25 ani. Vreau sa acoperim posturile deficitare, dar si sa creem concurenta pe posturi”, a spus antrenorul “aviatorilor”, care este interesat, inainte de toate, de un fundas lateral, un stoper, un mijlocas central si un vârf de atac.

PUBLICITATE

In aceasta saptamâna, se va derula un program de reacomodare la efort, cu câte un antrenament pe zi, urmând ca de luni incolo sa aiba loc sedinte de pregatire duble in majoritatea zilelor. Joia viitoare este programat si un prim amical cu Foresta Suceava, menit sa testeze jucatorii aflati in probe la Aerostar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. de ce nu luati toti jucatorii de la sc bacau si sa promovati?Ati fi singura ecchipa din Bacau.Mai mult ati putea juca pe noul stadion pe care actualul primar l a promis prin campanie.Ati primi bugetul pe 350 pe care l ar fi luat sc ul,deci n ar fi tocmai greu sa promovati.Daca va dati silinta si stiti ce sa faceti cu banii,in 3 ani ati putea promova in liga1.Chiar nu va ganditi la succesiunea asta de evenimente?Luati o in calcul siSTART>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ