Gabriel Bostan, ales consilier judetean pe lista USL, a demisionat din CJ Bacau. Vacantarea mandatului sau a fost validata de alesi luni, 18 aprilie.

“Eu nu-i cunosc timbrul vocii. Aflu, acum, ca a avut initiative si ca nu a fost lasat sa le promoveze. Nu stiu cine nu l-a lasat”, a declarat Dragos Benea, presedintele CJ Bacau.

Gabriel Bostan, care a demisionat si din ALDE, afirma ca hotarârea sa “are la baza subordonarea tot mai accentuata a ALDE in fata PSD si imposibilitatea de a realiza proiecte.”

PUBLICITATE

Gabriel Bostan a preferat sa treaca la PSRO Bacau, alaturi de Cristi Manolache.

Locul sau in CJ Bacau a fost luat de Liliana Mereacre, membra a PER (Partidul Ecologist Român), care a depus luni juramântul in fata noilor sai colegi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Citesc comentariile si ma minunez. Cata rautate. Si chiar daca ar fi fost cu Palar, nu vad unde e problema si care e legatura cu subiectul. Oameni frustrati si plini de invidie. Aruncati cu pietre, ca la asta va pricepeti cel mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ