Avaria a fost descoperita la intersectia strazilor Ana Ipatescu cu 1 Mai/ Foto: Ramona Ionescu

Mai multi bacauani care locuiesc in cartierul Bistrita Lac au reclamat faptul ca de câteva zile, la intersectia strazii Ana Ipatescu cu strada 1 Mai, au cedat câteva conducte si iese abur din pamânt. Sesizarea a ajuns si la Asociatia de proprietari nr. 108, iar presedintele Dragos Craciun a anuntat avaria la Thermoenergy Group SA Bacau in vederea remedierii. Dupa multe insistente, o echipa de muncitori s-a prezentat la fata locului si s-a apucat de decopertat trotuarul pentru a ajunge la conducta defecta.

“Se vedea clar cu iese caldura din asfalt si am fost nevoiti sa-i chemam pe cei de la Thermoenergy pentru a remedia avaria. In doua locuri au cedat conductele pentru ca a fost presiunea prea mare, iar tevile s-au spart. Va dati seama ca trebuie sa opreasca caldura din seara asta (miercuri, n.r.) si este posibil ca lucrarea sa fie de durata. Mai greu le va fi locatarilor sa se incalzeasca”, a spus Dragos Craciun, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 108.

Oprirea caldurii le provoaca disconfort locatarilor din zona amintita. Proprietarii afectati de aceasta avarie fac haz de necaz si spun ca zilele acestea se incalzesc la un pahar cu vin, lânga oala cu sarmale, insa, ii asteapta zile si nopti geroase, carora le vor face cu greu fata daca avaria nu este rezolvata cât mai curând posibil.

Explicatie foto:


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ