Una din avarii a fost identificata in cartierul Bistrita Lac/Foto: Ramona Ionescu

– doua avarii mari produse in sistemul centralizat de termoficare a lasat aproape jumatate de oras fara apa calda si caldura – pentru ca echipele de interventie nu lucreaza in week-end, consumatorii Thermoenergy au stat cinci zile in frig

Câteva sute de bacauani care primesc agent termic in sistem centralizat au indurat frigul in apartamente, dupa ce reteaua de termoficare a cedat in doua zone importante din oras.

Primele conducte au pocnit sâmbata in cartierul Bistrita Lac, pentru ca mai apoi, in dispeceratul Thermoenergy sa fie inregistrata o avarie in zona de nord a orasului. Aici, de la strada Stefan cel Mare si pâna in apropiere de Selgros, au fost oprite mai multe puncte termice pentru a putea fi reparata o conducta. Teava s-a spart sâmbata, dar lucrarile au inceput abia luni dimineata pentru ca in weekend nu exista un serviciu de permanenta la interventii, pe termoficare. Interventiile au fost dificile in ambele zone, pentru ca reteaua defecta trecea pe sub sosea. Conform reprezentantilor Thermoenergy, furnizarea de agent termic a fost reluata in ambele zone unde au fost inregistrate avarii.

PUBLICITATE

“Ne-am saturat de astfel de situatii! La noi, in cartierul Nord, este dezastru! Nu a fost iarna data de la Dumnezeu in care sa nu suferim de frig. Cei de la Thermoenergy una spun si alta fac! Nu comunica cu locatarii si nu avem nicio situatie clara asupra lucrarilor care se fac in teren. Macar sa stim si noi cât trebuie sa induram frigul pâna se repara sau se inlocuiesc conductele defecte!”, spune Ciprian Parinceanu, locatar in cartierul Nord

“In Bistrita-Lac instalatiile functioneaza de marti, iar in zona Stefan cel Mare au fost terminate lucrarile miercuri dimineata, la ora 3 si se incarca reteaua cu agent termic. Ne cerem scuze consumatorilor pentru disconfortul creat”, declara Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Sa traiasca Thermoenergy Group SA Bacau! Bacaul este “vaca de muls ” pt aceasta firma de 50 de bani ! Intrebare intrebatoare -cati angajati ai firmei Thermoenergy Group SA Bacau beneficiaza de serviciile acestei firme ?? Adica apa calda si caldura !

  2. De ani buni ies munti de abur in preajma Galeriilor Velea! Am cerut autorizatie sa-mi fac o sauna ca sa nu se mai iroseasca aburul, dar dom spavarache a zis NIET!

LĂSAȚI UN MESAJ