– doua zile si doua nopti fara apa calda si caldura

Bacauanii care locuiesc pe strada Carpati si strada Castanilor s-au trezit vineri dimineata in frig. Incercarea de a se spala la primele ore cu apa calda a esuat pentru ca la robinet curgea doar apa rece.

Inca de la primele ore ale diminetii, oamenii au cautat raspunsuri la dispeceratul Thermoenergy Group SA , de unde li s-a raspuns ca agentul termic este oprit din cauza unei avarii produse in reteaua de agent primar.

“A fost identificata avaria si se lucreaza la remedierea ei, urmând ca cel târziu mâine dimineata (sâmbata, n.r.) sa fie reluata furnizarea, daca totul decurge bine”, spune dispecerul

Vineri dimineata, nori de aburi ieseau prin cladirea care adaposteste punctual termic nr. 9, semn ca exista o defectiune la nivelul sistemului de termoficare. Nemultumiri legate de intreruperea caldurii exista si din partea locatarilor care locuiesc in cartierul Narcisa.

Se pare ca avaria este de mari dimensiuni si afecteaza un numar larg de consumatori, insa, dispecerul de la termoficare nu a precizat dimensiunile avariei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Atat timp cat primaria se va ocupa direct prin oamenii lor de aceste probleme , sa inteleaga populatia ca nu vor avea niciodata apa calda si caldura cand vor si dupa cum au platit ,
    Au aparut de vreo 14 ani ( de cand drujbaru’ cozmanca a dat termocentralele la primarii) pana in prezent, grupuri de indivizi care cred ca daca-i vorba de apa calda se pricep oricum pentru ca intra pe tur si iese pe retur . Bacauanii nu au caldura si apa calda pentru ca in locurile de analiza a predictibilitatii functionarii si defectelor instalatiilor , a exploatarii curente , nu sunt persoanele competente . Daca cineva are relatia de nimic , hop este sef sau chiar mai rau , daca are relatii la primarie se autointituleaza ce vrea mintea lui . Falimentul CET-urilor este opera politicienilor ” in block ” nu c-ar fi functionat ineficient . Cine vrea sa inteleaga de bine , cine nu sa se caciuleasca in continuare la oamenii politici pentru un litru de ulei + 1 kg zahar + o gaina etc . si sa mearga repede la o cunostinta care la randul sau cunoaste un politician …..si in sfarsit poate o avea si el o paine de vreo 1000 le/luna . Succes….batalilor si tigoarelor….
    — poftim ??? !

LĂSAȚI UN MESAJ