Bacauanii care locuiesc pe Bulevardul Unirii si in cartierul Serbanesti nu au apa rece. O avarie de proportii inregistrata pe magistrala principala din aceasta zona a secat robinetele a sute de locatari.

Echipele de interventie de la Compania Regionala de Apa Bacau (CRAB) sunt acum la fata locului pentru a remedia situatia.

“Este o avarie pe care am descoperit-o exact dupa podul Serbanesti. Este o conducta principala, de aceea a afectat o mare parte a consumatorilor nostri, inclusiv cei din cartierul Serbanesti si de pe Calea Birladului.

PUBLICITATE

Speram ca in maximum doua ore sa reusim sa dam drumul din nou la apa. Este o conducta care are o stare avansata de degradare si care cedeaza pe alocuri.

Ne dorim sa nu mai avem probleme si pe alte zone ale magistralei”, a declarat Petrus Radulescu, director tehnic la CRAB, care supravegheaza personal lucrarea de la aceasta ora.

Avaria a fost semnalata la dispeceratul companiei in urma cu doua ore.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ