– 89 de apartamente din cartierul Cornisa Bistrita nu au avut apa calda si caldura – locatarii reclama de cinci zile lipsa agentului termic, iar avaria a fost identificata in cele din urma sub sosea – probleme sunt si la PT 19

Bacauanii care locuiesc in cartierul Cornisa Bistritei spun ca primele probleme au aparut de sâmbata trecuta. A trecut weekendul (când nu exista un serviciu de permanenta), a venit ziua de luni, când o echipa de intervenetie a mers in teren pentru a identifica avaria. Cercetarile au ramas fara rezultat, asa ca marti a fost reluata cautarea. Se pare ca pierderea din reteaua de termoficare a fost identificata undeva sub sosea, moment in care s-a trecut la inlocuirea conductei sparte.

“Lucrarile de inlocuire a conductei avariate au fost intârziate putin, pentru ca nu s-a gasit spartura din prima zi. Din momentul in care s-a descoperit pierderea si a fost localizata, lucrarile s-au desfasurat intr-un ritm accelerat si speram sa putem relua in scurt timp furnizarea cu agent termic”, a declarat Narcisa Antoneac, purtator de cuvânt la Thermoenergy Group SA Bacau

PUBLICITATE

Probleme cu apa calda au reclamat si bacauanii care locuiesc pe strazile Bicaz, Constructorului, Metalurgiei si Otelari. Blocurile respective sunt racordate la punctul termic (PT) 19, unde, se lucreaza la finalizarea legaturilor pe conductele de apa calda si caldura. Constructorul spune ca pâna joi vor fi refacute racordurile, iar consumatorii vor primi agent termic. Disconfortul creat de lipsa apei calde ii afecteaza pe locatarii care fac parte din Asociatiile de proprietari nr. 73, 74 si 75.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ