La data de 13.02.2016, in jurul orelor 03:10, pe D.J. 119D, in com Valea Seaca, jud. Bacau, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din localitate, posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 2014, in timp ce conducea un autoturism având o imbibatie alcoolica de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Bacau, in vederea recoltarii de probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei. Intre timp, la volanul aceluiasi autoturism a fost identificat un alt tânăr de 25 de ani, din com Valea Seaca, jud. Bacau, posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 2014. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele ambilor conducători auto s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conduerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, fapta prev si ped de art. 336 alin 1 CP.

La data de 13.02.2016, orele 17:30, un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DN 11, pe raza localităţii Helegiu, a depistat în trafic un bărbat de 50 ani, din Oraşul Slănic Moldova, care conducea o autospecială.
Întrucât acesta emana halena alcoolică şi deoarece a refuzat testarea cu aparatul etilotest a fost condus la Spitalul Municipal Onesti, unde a refuzat şi recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. si ped. de art.337 din Cod Penal si i s-a reţinut permisul de conducere.

Un alt echipaj de poliție rutieră la orele 19.46, a depistat pe DC 146 pe raza com. Asău, jud.Bacău, un conducator auto de 42 ani cu același domiciliu, în timp ce conducea autoturismul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul testului respiratie fiind de 0,42 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul or.Comăneşti unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauza s-a intocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii prevazută. şi ped. de art. 336 din C.P. urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

PUBLICITATE

La data de 13.02.2016, orele 23:40, un echipaj de poliție rutieră a depistat in flagrant în orasul Buhusi, jud. Bacău, un conducător auto in varsta de 31 ani, din or. Buhusi, în timp ce conducea autoturismul proprietate personala, sub influenta alcoolului.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul orasenesc Buhusi, unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sange, în vederea stabilirii alcoolimiei. S-a retinut permisul de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectueaza cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substante, fapta prev. şi ped. de art. 336, alin.1 din C. penal, urmand ca la finalizare sa fie inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Buhusi cu propuneri procedurale.

O patrulă de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Traian, la data de 14.02.2016, orele 00.20, a identificat pe drumul comunal din com. Traian, sat Bogdăneşti, jud. Bacău un bărbat de 38 ani, din localitate în timp ce conducea o autoutilitară.
Întrucât acesta emana halena alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest rezultand o valoarea de 0,82 mg/l. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prev. şi ped. de art. 336, al. 1 din Codul Penal, urmând ca la definitivarea cercetărilor să se dea soluţie legală prin unitatea de Parchet.

La data de 14.02.2016, orele 18,40 un echipaj de poliție rutieră, a depistat pe DC 146 pe raza com. Asău, jud.Bacău, un conducator auto de 57 ani cu domiciliul în oraşul Dărmăneşti, în timp ce conducea autoturismul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager , rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul or.Comăneşti unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii prevazută. şi ped. de art. 336 din C.P. urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

În noaptea de 14/15.02.2016, în jurul orelor 00,30, o patrula auto, a depistat în flagrant un tânăr de 28 ani, din or.Dărmăneşti, în timp ce conducea pe str. Energiei, din or. Dărmăneşti, un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma urma testării cu aparatul alcooltest marca Drager, a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul or. Comăneşti, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin.1 din Cod pen. urmând ca la finalizare să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ