In a doua parte a zilei, ACL a facut plângere impotriva presedintelui Sectiei 146, care ar fi trecut date eronate in listele electorale.

Si PSD s-a adresat BEJ Bacau, reclamând ACL ca transporta alegatori catre Sectiile nr. 40, 53, 83 si 85. Sesizarile au fost directionate catre Inspectoratul de Politie al Judetului Bacau.

_______________________________________________________________

PUBLICITATE

In primele doua ore ale zilei de 16 noiembrie, in careva fi ales presedintele României, Biroul Electoral Judetean (BEJ) Bacau a primit cinci sesizari.

Astfel, un cetatean din Moinesti cere sa fie inlaturate toate bannerele si afisele electorale din proximitatea sectiilor de votare, un altul anunta, de asemenea, ca in apropierea sectiei la care este arondat se afla un afis electoral, iar un alegator din Valea Seaca il reclama pe primar, aratând ca acesta le-a cerut parintilor sai sa voteze cu unul dintre cei doi candidati.

Filiala Bacau a Aliantei Crestin Liberale (ACL) cere indepartarea afiselor cu numele USL din Faraoani.

De asemenea, ACL reclama ca in Sarata au fost depuse sapte cereri pentru folosirea urnei mobile, cereri care erau insotite de adeverinte medicale fara numar de inregistrare si care mentionau un diagnostic care nu ar impiedica un alegator sa se deplaseze la sectia de votare, sustine ACL.

BEJ se va intruni in sendinta pentru a analiza sesizarile si a decide masurile care trebuie luate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ