Polițiștii de investigații criminale din Bacău au indisponibilizat o autoutilitară dată în urmărire de autoritățile judiciare din Italia. Vehiculul, în valoare de aproximativ 90 000 de lei, aflat în posesia unei persoane din municipiul Bacău, figura ca sustras din luna noiembrie 2014.

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au identificat un vehicul înmatriculat în Italia, care prezenta modificări la nivelul elemnetelor de identificare.

Persoana care se afla în posesia autoutilitarei a prezentat documentele originale de înmatriculare italiene din care rezulta faptul că acesta ar fost fabricat şi înmatriculat în anul 2008.

PUBLICITATE

În urma activităţilor de identificare şi omologare efectuate s-a stabilit că elementele de caroserie corespund anului de fabricaţie 2014.

Totodată, din verificări a rezultat că vehiculul este urmărit de către autorităţile judiciare din Italia, ca fiind reclamat furat din luna noiembrie 2014.

S-a luat măsura indisponibilizării autouitilitarei, în valoare de aproximativ 90000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și fals.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ