Polițiștii de investigații criminale din Bacău au indisponibilizat un autoturism de lux dat în urmărire de autoritățile judiciare din Germania. Vehiculul, în valoare de aproximativ 35 000 de euro, aflat în posesia unei persoane din județul Vrancea, figura sustras din Germania luna decembrie 2015.

La data de 9 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din Bacău și Onești au identificat, în municipiul Onești, un autoturism sustras din Germania în luna decembrie 2015.

Totodată, în muncipiul Onești, polițiștii au depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Vrancea, asupra căruia a fost găsită cheia vehiculului.

PUBLICITATE

2 Auto 9 12 2015

Din cercetările polițiștilor a rezultat că bărbatul în cauză ar fi închiriat autoturismul din Germania s-a deplasat cu el în România și nu l-a restituit la încheierea perioadei contractuale.

Polițiștii au luat măsura indisponibilizării autovehiculului, în valoare de aproximativ 35 000 de euro, urmând a fi predat autorităților judiciare germane.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ