În cadrul etapei a II-a de Autoslalom ce s-a desfășurat ieri pe kartodromul băcăuan Speed Park au luat startul 19 piloți, înscriși în toate cele 6 clase disponibile (clasa 1 – mașini de până în 1400cmc, clasa 2 – mașini de până în 1600cmc, clasa 3 – mașini de până în 2000cmc, clasa 4 – mașini de peste 2000cmc, clasa 5 juniori și clasa open).

Concurenții au avut la dispoziție o sesiune de antrenamente în intervalul orar 10:00 – 12:00, iar de la ora 12:30 au început cele 2 manșe cronometrate. Fiecare pilot a realizat câte 2 ture în fiecare manșă pentru determinarea rezultatelor finale. Pe clase, acestea sunt:

Clasa 1:
Locul I: Marinescu George
Locul II: Iocsak Leontin
Locul III: Lung Ioan Cristian

PUBLICITATE

Clasa 2:
Locul I: Adam Robert Iulian
Locul II: Cojita Mihai
Locul III: Anghelus Alex

Clasa 3:
Locul I: Teodorescu Andrei
Locul II: Bordeianu Doru
Locul III: Tugulea Lucian

Clasa 4:
Locul I: Caramida Andrei
Locul II: Bacaoanu Tudor
Locul III: Gergely Emil

Clasa 5:
Locul I: Iocsak Leontin
Locul II: Iocsak Natalia
Clasa Open:
Locul I: Krepelka Alexandru
Locul II: Martincsek Zoltan
Locul III: Munteanu Radu

În cadrul competiției nu au avut loc evenimente nefericite, totul desfășurându-se în condiții foarte bune atât pentru piloți, cât și pentru organizatori și spectatori.

[wonderplugin_gallery id=”497″]

Cel mai tânăr pilot participant la acest eveniment a avut doar 12 ani (Iocsak Natalia) – clasa 5 Juniori!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ