Cea de-a cincea editie a Raliului Moldovei Moinesti isi va intra in drepturi astazi, de la ora 20.00, atunci când este programat startul festiv in centrul Bacaului.

Vineri, cu incepere de la ora 14.10, sunt programate primele patru probe speciale, urmate de Super Speciala gazduita de circuitul “Speed Park” din Bacau si televizata in direct, de la ora 17.30, de TVR3 si de Dolce Sport.

Sâmbata vor avea loc ultimele sase probe speciale, punctul terminus al competitiei care conteaza pentru cea de-a patra etapa a CN de Raliuri fiind la Moinesti.

PUBLICITATE

Ultimele trei editii ale Raliului Moldovei au fost adjudecate de echipajul francez alcatuit din Francois Delecour/ Dominique Savignoni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ