Sâmbătă și duminică este programată cea de-a zecea ediție a Raliului Moldovei Bacău. Competiția însumează aproximativ 110 km împărțiti de-a lungul a 12 probe speciale pe un traseu între Bacău și Moinești și contează drept ultima etapă din această ediție a Campionatului Național de Raliuri Betano.

Având în vedere că titlul național a fost acontat deja de cvintuplul campion al României, Simone Tempestini, suspansul este menținut de lupta pentru adjudecarea etapei băcăuane. Aflat în dublu rol, de organizator și concurrent, pilotul oneștean Adrian Răspopa speră să-și treacă numele pe lista câștigătorilor la clasa sa.

„Dacă la Iași am scăpat victoria printre degete ca urmare a unei greșeli comise pe penultima probă, sper ca la etapa de acasă lucrurile să stea altfel și să-mi pot lua revanșa. Înainte de toate, îmi doresc însă o cursă cerebrală”, a declarat Răspopa, care va avea ca mașină de concurs o Skoda Fabia R5.

Ținând cont de reglementările impuse de pandemia declanșată de noul Coronavirus, accesul spectatorilor la probele speciale ale Raliului Moldovei Bacău este interzis. Competiția va demara sâmbătă dimineață, cu PS Runcu 1, și se va încheia duminică, odată cu ultima probă, cea programată de la ora 15.43 pe circuitul de karting „Speed Park”.PUBLICITATE