Multiplul campion de karting si automobilism, Doru Sechelariu a revenit in lumea sportului pe patru roti.

De data aceasta, ca antrenor. Bacauanul in vârsta de 22 de ani a fost cooptat in staff-ul echipei JMS Performance inaintea startului actualei editii a Campionatului National de Turisme.

“Aveam nevoie de o persoana cu experienta competitionala a lui Doru Sechelariu, mai ales ca, pe lânga activitatea din karting, noi ne-am orientat si spre Campionatul National de Turisme. Doru va avea rolul de coach insa, in functie de buget, dar si de alte aspecte, este posibil sa apelam la serviciile sale si in calitate de pilot”, a declarat managerul JMS Performance, Jacques Iancu.

PUBLICITATE

Doru si-a facut debutul la JMS sâmbata, cu ocazia testelor oficiale Logan desfasurate pe circuitul ialomitean “Motor Park Romania”.

Fostul pilot din GP3 si-a demonstrat din plin abilitatile, stabilind cel mai rapid tur de pista. “Timpul de referinta al circuitului era de 1:54.7, iar eu am reusit un 1:54.6. Sincer, rezultatul m-a bucurat foarte mult deoarece, pe de o parte, a fost pentru prima data când am pilotat o masina cu tractiune fata, iar pe de alta parte, pentru ca nu mai rulasem pe un circuit de aproape trei ani, din 2012”, a precizat Doru Sechelariu.

Merita notat ca din staff-ul JMS Performance face parte si fostul rival din karting al lui Doru, Tomi Dragan, incadrat ca telemetrist, in timp ce pilotii echipei sunt Andrew Prelea si Salvatore Arcarese.

Prima etapa a Campionatului National de Turisme este programata pe 18-19 aprilie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Un tanar cu mult talent dincolo de numele pe care-l poarta.
    Din pacate nimeni nu a crezut in potentialul lui.
    Sper sa se poata afirma si la nivel de turisme dar adevaratul lui potential este in monopost acolo unde conteaza curajul,sensibilitatea in traiectorie si limita masina/om.
    Experti din lumea F1, GP2, GP3, care l-au vazut si-au dat pareri pozitive despre calitatile lui.

LĂSAȚI UN MESAJ