Weekend plin de adrenalina si de motoare pe traseele muntilor din Slanic Moldova. De vineri si pâna duminica, statiunea bacauana va gazdui cea de-a doua etapa a Campionatului National de Off-Road, dotata cu Trofeul “Dacii Liberi”. Competitia, care se desfasoara sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv si a Comisiei Nationale de Off-Road si in organizarea Club Off Road Vaslui si Club Off-Road “Dacii Liberi” .

Bacau va reuni la start peste 50 de echipaje, ce vor concura la trei clase: Standard, Open si Extrem. “Se va merge prin Muntii Nemirei, pe drumuri de vama, drumuri uitate de oameni si de carti, carari parasite ce au fost batatorite de soldati in Primul Razboi Mondial. In aceasta editie a Trofeului «Dacii Liberi» va avea loc si o proba de noapte, denumita «Noaptea Nemirei». Aceasta proba, care este o premiera la un campionat national de off-road, va constitui un test pentru participanti si o noua provocare in conditii de concurs”, a declarat Romeo Andries, directorul competitiei si presedintele Clubului Off-Road “Dacii Liberi”.

Principalele puncte de interes ale Trofeului “Dacii Liberi” vor fi proba speciala de noapte intitulata “Noaptea Nemirei” si al carei start se va da vineri, la ora 21.00, de lânga Sala de Sport din Slanic Moldova si Trialul de sâmbata, de la ora 10.00, al carui traseu este amenajat in zona “Cascadei”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ