Debut in forta pentru Doru Sechelariu la Campionatul National de Turisme. Cooptat initial ca antrenor in cadrul echipei JMS Performance, multiplul campion de karting si automobilism s-a prezentat la startul competitiei si in calitate de pilot.

Iar rezultatul a fost unul cu priza la podium: la etapa desfasurata weekendul trecut, pe circuitul ialomitean “Motor Park Romania”, sportivul bacauan in vârsta de 22 de ani s-a clasat al treilea la Trofeul Logan cu JMS Performance.

“Sincer, rezultatul ma nemultumeste. Au fost si o serie de probleme tehnice care mi-au dat batai de cap. In calificari si la prima cursa, pe care am incheiat-o pe 3, am avut necazuri cu motorul. Am schimbat motorul pentru a doua cursa, pe care am terminat-o tot pe locul 3, dar in care iar am avut de furca: de data aceasta, cu cutia de viteze. E clar ca este loc de mai bine”, a declarat Doru Sechelariu.

PUBLICITATE

Urmatoarea etapa de campionat va avea loc in perioada 15-17 mai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ