Editia 2015 a Campionatului National de Off-Road va debuta in judetul Bacau. Prima etapa, intitulata Trofeul “Dacii Liberi” va avea loc la Slanic -Moldova, in perioada 7-10 mai si va fi organizata, sub egida FRAS si CNOR, de Club Offroad Vaslui, Club Offroad Dacii Liberi Bacau si Enduro Club X-Riders, dar si de Primaria Slanic- Moldova, Consiliul Judetean Bacau, ISU Bacau si RNP Romsilva.

Conform organizatorilor, traseele de la cele patru clase (Hobby, Standard, Open si Extrem) se vor constitui intr-o tesatura de drumuri forestiere, drumuri de exploatare si de TAF, serpuind pe versantii dintre Nemira si Pasul Oituz.

“Fiecare echipaj de la clasele Extrem, Open si Standard va concura individual, iar navigarea se va face pe baza de Roadbook.

PUBLICITATE

Echipajul trebuie sa fie format din pilot si copilot si sa aiba licenta FRAS anuala sau one event, eliberata la secretariatul competitiei”, a precizat Romeo Andries, directorul competitiei. Startul primei zile de concurs se va da vineri, 8 mai, la ora 9.30.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ