Cetatenii din municipiul Bacau vor beneficia de prelungirea a doua trasee de transport in comun – nr. 3 si nr. 4 – si de modificarea altor doua trasee: nr. 4 si nr. 5. Schimbarile survin ca urmare a solicitarii transmise de SC Transport Public SA, pe 9 iulie, Primariei Bacau si a aprobarii acesteia de catre CL Bacau, in ultima sedinta.

Cei mai bucurosi vor fi, probabil, locuitorii Cartierului CFR, care nu au avut pâna acum un mijloc de transport in comun. De azi inainte vor avea deoarece traseul 3 se prelungeste pâna la Centrul de Afaceri: “Autobuzele vor intra in pasaj, vor ajunge la Centrul de Afaceri si Expozitii, se vor intoarce pe Constantei si Abatorului si vor merge pâna la CPL”, a explicat Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau. Vor fi efectuate, pe acest traseu, patru curse in intervalele orare 8-12 si 17-20.
La fel multumiti vor fi si bacauanii care vor dori sa participe la evenimentele organizate de Centrul de Afaceri si Expozitii.

Traseul nr. 4 se va prelungi si se va modifica astfel: Popasul Gheraiesti – Calea Moldovei – str. Stefan cel Mare – Piata Centrala – Alexandru cel Bun – Complexul Cora si retur.

PUBLICITATE

Traseul nr. 5 va fi urmatorul: Statiunea Pomicola – Calea Romanului – Bd. Unirii – Piata Centrala – Alexandru cel Bun – Complexul Cora si retur.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ