Lotul National de Tineret al României s-a intors cu doua locuri cinci de la Europenele de Box de la Rotterdam.

Unul dintre aceste doua locuri 5 a fost ocupat de bacauanul Nicuos Ciobanu, invins in “sferturi” de azerul Nassradin Mammadov, care s-a incununat ulterior campion european la categoria 56 de kilograme. “Unii specialisti sustin ca Nicusor n-ar fi pierdut de fapt lupta din ring cu pugilistul azer. In alta parte s-a facut diferenta.

Ce sa-i faci, e greu atunci când n-ai

PUBLICITATE
“, a declarat antrenorul lui Nicusor Ciobanu de la SCM Bacau, Relu Auras, facând referire la sustinerea de care se bucura Azerbaidjanul in rândul forului international de profil.

“Locul 5 ocupat de Ciobanu nu e unul tocmai rau, dar continui sa cred ca ca boxerul nostru putea obtine o medalie la Europene, daca ar fi beneficiat de un culoar favorabil”, a mai spus Auras, amintind de faptul ca, inainte de a-l intâlni pe Mammadov, Ciobanu a invins un alt favorit, pe gruzinul Zaur Khurtidze.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ