FC Bacau nu pierde timpul. Si nici ocazia de a urca pe podium, turneu de turneu. La Cupa Princhindelul, desfasurata, in urma cu o saptamâna, la Piatra Neamt, pustii legitimati la FC Bacau si-au adjudecat trei rânduri de medalii.

Grupa de vârsta 2006 (foto), antrenata de Vasile Jercalau a cucerit aurul, dupa un parcurs fara gol primit. In formula Dragos Mireanu, Nicholas Horvat, Florin Mihaila, Daniele Dumitru, David Paduraru, Denis Jadev, David Paval, Robert Nutu, Stefan Andries si Tudor Belciu, bacauanii au trecut cu 17-0 de FC Onesti si 8-0 de Ceahlaul Piatra Neamt, pentru ca in finala sa o invinga cu 8-0 pe LPS Roman. Florin Mihaila a fost desemnat cel mai tehnic jucator, in timp ce Nicholas Horvat a fost recompensat cu titlul de golgheter al competitiei.

Grupa de vârsta 2005 s-a calificat, la rândul sau, in finala, echipa antrenata de Cristi Haisan cucerind argintul dupa 5-3 (3-3) cu Viva Activ Buhusi la loviturile de departajare, 3-0 cu CSM Focsani si 0-4 cu LPS Piatra Neamt. Bacauanii au rulat urmatorul lot: Robert Haisan, Bogdan Berkovici, Bryan Cadar, Denis Sumanaru, Lucas Mihaila, Emanuel Tomita, Patrik Galatanu, Alberto Popa, Marian Pruteanu, Tudor Antohi, Rares Bordeianu, Traian Ciubotaru, Stefan Ciuchi si Stefan Mihaila.

In fine, intr-o serie cu rezultate “all’italiana” (1-0 cu Corona Brasov, 0-1 cu Ceahlaul si 1-0 cu Juniorul Suceava), grupa de vârsta 2007 a FC Bacau a cucerit bronzul, antrenorul Vasile Jercalau, mizând pe urmatorul efectiv: Alexandru Munteanu, Stefan Stoleru, Matei Afemei, Madalin Munteanu, Aaron Munteanu, Alessio Morosanu, Lorin Oprea, Paul Enea, Stefan Movileanu, George Codreanu, Andrei Lapusneanu si Dragos Bordeianu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ