Consilierii judeteni se intâlnesc vineri, de la ora 10, in sala mare a Palatului Administrativ in sedinta extraordinara.

Ordinea de zi are sase puncte, dintre care cel mai important si datator de emotii este proiectul privind repartizarea pe unitati administrativ teritoriale a sumelor defalcate din unele venituri ale statului pe anul 2014.

Celelalte hotarâri vizeaza rectificarea bugetului propriu al Consiliului Judetean Bacau, Asocierea acestuia cu Fundatia „Bacovia” si Centrul de Cultura „George Apostu” in vederea finantarii unui simpozion si stabilirea delegatiei care va participa la receptia prilejuita de Ziua Nationala a României si organizata de Ambasadorul român in Belgia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Nu da-ti bani inainte de votare,moldovenii se matolesc (si asa is drojditi din nastere) si nu mai merg la urne.Dupa votare dati-le parayy ,tine-i struniti,incozi…aratat-le un pic mielul.Dui cu zaharelul,ca sunt bani,tabelele sunt facute…da vina pe vreo banca nemteasca,Basescu a blocat conturile…etc,a ramas in pana masina cu banii de la BUC.-spre Bacau…Daca apuci sa le dai parayy,te si injura,si apoi zic ca-s prea putini.

LĂSAȚI UN MESAJ