Sarituri in apa/ CN Seniori, juniori A si juniori B

Saritorii bacauani continua sa tina stacheta ridicata. In dreptul podiumului, evident. O arata si recentele rezultate obtinute de SCM Bacau la Nationalele de sarituri in apa pentru seniori si juniori desfasurate la complexul sportiv “LIa Manoliu” din Capitala.

Astfel, Mara Aiacoboae, sportiva pregatita de Mihaela Neagu a obtinut trei locuri intâi la trambulina 1 si 3 metri si la platforma, seniori, un loc 1 la sincron 3 m si un loc doi la mixt, alaturi de Cosmin Hongu.

PUBLICITATE

Accidentat la incheietura mâinii, Alin Rontu (antrenor Adrian Gavriliu) a concurat la doar doua probe din cele cinci la care trebuia sa participe initial. Problema medicala nu l-a impiedicat insa pe Rontu sa ia aurul la trambulina 1 m juniori si argintul la aceesi proba din cadrul concursului de seniori. Elevul Mihaelei Neagu, Cosmin Hongu a câstigat proba de platforma rezervata juniorilor, a luat doua locuri trei la 3 m seniori si juniori si, asa cum aminteam, a obtinut argintul, alaturi de Mara Aiacoboae, la mixt.

In fine, de notat si locul 4 obtinut de Andra Botez la trambulina 1 m, dar si absenta din concurs a lui Catalin Cozma, aflat in febra examenelor de Bacalaureat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ