Patru tineri din Bacau au salvat, astazi, un caine aruncat in canalul de fuga al Bistritei, in zona Parcului Gheraiesti.

“Bună ziua, băcăuani, astăzi împreună cu 3 prieteni am găsit un cățel în canalul de fugă de la Gherăiești. Era lovit la cap și la lăbuțe semn că cineva (o bestie) l-a aruncat în apă. Acum este bine, a fost dus la veterinar este pansat și uscat, însă acum își caută un stăpân, un adăpost. Dacă poate cineva să ne ajute cu un adăpost, cu o informație am fii foarte recunoscători!” – a scris Alexandru Solomon, unul dintre salvatorii animalului, pe Facebook.

12345433_646831638792833_2090366692363547575_n


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Dragul de el…Solomon sa riscat ca sa il salveze pe bietul suflețel…Daca te întâlnesc pe strada,o sa imi plec capul înaintea ta pentru ce ai facut.Dumnezeu sa te ajute

LĂSAȚI UN MESAJ