Divizionara B Aerostar Bacău a pus punct amicalelelor cu o nouă victorie. A șasea în cele șapte teste disputate în această vară. Sâmbătă, pe terenul de la Letea-Veche, „aviatorii” s-au impus cu 1-0 contra divizionarei C, CSM Focșani, grație reușitei lui Ionel Mihălăchioae. Oaspeții au irosit o lovitură de la 11 metri, însă adevărații campioni ai ratărilor au fost băcăuanii, care au trecut în mai multe rânduri pe lângă gol din poziții ideale.

Aerostar a început jocul în formula Potcoavă- Mihălăchioae, Mihăeș, Al. Ichim, Chirilescu- Sahru, Chirilă, Fl. Istrate, Hurdubei- Vraciu, Buhăcianu, pe parcurs mai intrând Fl. Muntean, Adăscăliței, S. Ichim, Florescu, A. Pavel, Zaharia, Ardei și Honea. Nu au putut evolua, din motive medicale, Căianri, Covasan, Roșca și D. Munteanu.

„La acest ultim joc s-a simțit și o anumită stare de oboseală având în vedere că noi am jucat și miercuri, la Focșani, unde ne-am impus cu 3-0, dar și joi, acasă, cu Foresta Suceava, de care am trecut cu 8-1. Sunt mulțumit de cum se prezintă echipa înainte de startul oficial”, a declarat antrenorul Aerostarului, Cristi Popovici.

Băcăuanii vor începe campionatul Ligii a II-a sâmbătă, când vor primi vizita Pandurilor Târgu-Jiu.

Alte articole