Primaria Bacau a inceput lucrarile de asfaltare in zona Garii, dupa care va trece la extinderea si modernizarea spatiilor verzi.

„Dupa cum stiti, avem un proiect foarte mare de reabilitare a infrastructurii in municipiul Bacau, a explicat primarul Romeo Stavarache. Acum incepem sa reabilitam partea din stânga orasului, care nu a mai fost reabilitata, si anume strada Garii, apoi Nordului, venim pe Mioritei, Energiei, Tipografilor si Bradului.

Toate acestea urmeaza sa fie reabilitate intr-un timp foarte scurt pentru ca apoi sa incepem implementarea proiectului pe fonduri europene pentru spatiile verzi.”

PUBLICITATE

Reabilitarea infrastructurii este finantata in cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbana, a carui valoare totala este de circa 35 de milioane de euro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ