La data de 17 mai a.c., polițiștii de investigații criminale au depistat și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în vederea cercetărilor, doi bărbați de 31 și 39 de ani, ambii din județul Iași, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că în a doua jumătate a anului 2015 sub pretextul achiziționării de produse agricole de la trei persoane din comuna Sascut, ar fi pătruns în locuințele acetora și ar fi sutrase sume de bani, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 12 000 de lei.

Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ