Maricica Luminița Coșa s-a deplasat, miercuri după-amiază, în comuna Plopana, mai exact la Străminoasa, unde se află podul care a fost avariat de inundațiile din 13-14 mai.

Prefectul a fost însoțit de chestorul Vasile Oprișan, comandantul Inspectoratului de Poliție al Județului, și Iulian Vasiliu, șeful Secției Bacău-Drumuri Naționale.

Scopul a fost verificarea stadiului final al lucrărilor de reabilitare a podului și în ce măsură traficul pe DN 2 F este sigur.
Podul de pe varianta ocolitoare, care a fost rupt de viitură, a fost reparat până pe 15 mai, dar circulația era permisă doar mașinilor sub 3,5 tone.

”Acum au fost finalizate lucrările, varianta ocolitoare este asfaltată și se circulă în condiții de siguranță, fără restricții de tonaj”, a declarat prefectul județului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. cu ocazia ruperii podului de la Străminoasa, prefectul a mers pe DN2 Bacău – Vaslui și a văzut „calitatea” acestui drum. faptul că multe zone au fost puțin îmbunătățite, e o notă bună pentru prefect. spre să se termine și zona dintre Secuieni și Tisa Silvestri, unde riști să faci accident!

LĂSAȚI UN MESAJ