Invatând din experienta primului tur de scrutin, Institutia Prefectului a organizat mult mai bine activitatea de preluare a proceselor verbale, stampilelor si a altor materiale folosite in aceste alegeri.

De asemenea, circuitul de preluare si verificare a dosarelor a fost mai bine gândit. Nu e mai putin adevarat ca de data asta au fost doar doi candidati, spre deosebire de primul tur, când au fost 14. La ora 7, in holul mare al Prefecturii Bacau mai erau doar reprezentantii câtorva comune.

“Au fost mult mai operativi, organizarea a fost mai buna si nu am mai stat sa asteptam in frig”, a marturisit Claudia Leon, din Caiuti.

PUBLICITATE

“De jos pâna sus, totul a mers mai bine, si predarea telefoanelor, si a stampilelor. Daca mergea mai repede si predarea dosarelor era perfect”, a declarat Gelu Botezatu, din Bârsanesti. Nu au mai venit toate sectiile gramada, ci pe rând, conform unui grafic intocmit de Prefectura Bacau, au afirmat presedintii sectiilor de votare.

“A existat o programare – pe ore si pe localitati – si a fost mult mai bine”, ne-a lamurit Violeta Diaconu, din Gura Vaii. Asa se face ca luni, la ora 8,30, erau preluate buletinele si procesele verbale din toate sectiile judetului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ