O comisie de analiza care avea sarcina sa analizeze regimul juridic al unor imobile care apartin domeniului public si sunt administrate de HIT Park a decis ca acestea vor fi inchiriate, si nu vândute, asa cum propusese, initial, Adrian Iordache, directorul HIT Park.

O alta masura ceruta de acesta in scopul eficientizarii activitatii societatii a fost, insa, acceptata: diminuarea chiriilor pâna la nivelul celor practicate pe piata bacauana, mai exact de la 4-6 euro/mp/luna la 2 euro/mp/luna.

Acesta este tariful pe care il vor plati companiile care vor inchiria spatii pentru birouri, activitati de productie si prestari servicii. A fost schimbata, totodata, si incadrarea spatiilor destinate a fi birouri in spatii care sa permita derularea unor mici afaceri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ