Juriul i-a desemnat pe câstigatori dintre cei 33 de concurenti nominalizati de bacauani

Juriul Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, cel mai important eveniment caritabil al judetului, i-a desemnat pe finalisti aplicând criterii foarte clare si acordând, in baza acestora, puncte. Câstigatorii vor fi anuntati Finalistii au fost alesi dintre cei 33 de nominalizati.

La categoria “Persoane fizice”, finalistii sunt Andrei Gabriel Stupu (CJ al Elevilor) pentru proiectul «Do you speak hate?», Ramona Stanciu (Asociatia Parintilor Copiilor Autisti), pentru intreaga activitate de sustinere a familiilor cu copii autisti, Lavinia Porubiu (Centrul Daniel), pentru proiectul «Schimbam viitorul impreuna» si dr. Ana Olinic, pentru proiectul “Sanatate pentru copiii din mediul rural”.

La categoria «Firme si companii» intra in finala Issco Holding SRL, pentru participarea si sustinerea oferita la Swimathon, Sir Safety, pentru proiectul “Sprijin pentru servicii comunitare”, Selgros Bacau, pentru proiecul “Sanatatea Incepe Din Farfurie”, Agricola Bacau, pentru proiectul “Burse de liceu pentru tinerii defavorizati”. La categoria “Institutii si ONG-uri”, finalistii sunt Asociatia Betania, pentru proiectul «Centrul Delfinul pentru copii cu autism», Asociatia Valoare Plus, pentru proiectul “Casa lui Andrei” si Habitat for Humanity România, pentru proiectul “Big Build 2015”.

PUBLICITATE

Party la piscina, roll-up, vin de colectie

Premiul de excelenta va ajunge, anul acesta, la unul dintre urmatorii bacauani : Cezar Ivanof, pentru campania de promovare si strângere de fonduri destinate construirii primului hospice pediatric din România, Agricola Bacau, pentru excelenta in afaceri si contributia adusa la dezvoltarea economiei locale, Gabriel Ichim-Radu, preot, pentru intreaga activitate vizând reducerea marginalizarii si integrarea sociala a persoanelor surdo-mute, Marian Paduret, pentru proiectele de constructie locuinte destinate persoanelor aflate in situatii de saracie extrema, in cadrul Asociatiei Valoare Plus.

Câstigatorii vor fi anuntati joi, 19 mai, in cadrul festivitatii de premiere. Seara Galei va fi presarata de suprize: momente artistice, licitatii, o tombola. Intre obiectele licitate se vor afla racheta Simonei Halep, purtând semnatura sportivei, insotita de o minge jumbo si o sapca, o sticla de vin de colectie din 1979 si un program complex de training pentru succesul in afaceri. Si tombola pune la bataie premii atractive: bere Ursus pentru un an, un week-end la volanului noului Mercedes, cosuri de piscina doldora de delicatese, «Party la piscina» etc.

Marele premiu va fi un televizor Panasonic full HD. Toti banii obtinuti vor fi folositi pentru sustinerea proiectelor sociale destinate vârstnicilor si copiilor defavorizati. Anul acesta, 45 de firme si companii sustin Gala, ca parteneri sau sponsori, ceea ce e un record. Desteptarea este partener media.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ