2 martie 2024
ActualitateAu fost alesi cei mai frumosi si inteligenti boboci din Colegiul Vranceanu

Au fost alesi cei mai frumosi si inteligenti boboci din Colegiul Vranceanu

In aceasta seara, primul Bal al Bobocilor din acest sezon, organizat de Colegiul National Gheorghe Vranceanu, si-a desemnat castigatorii concursului de Miss si Mister. Concursul s-a lasat, insa, cu cantec, unul din sponsori anuntand ca renunta la colaborarea cu colegiul.

Balul Bobocilor se lasa cu scantei

Unul din sponsorii evenimentului a anuntat ca renunta la colaborarea cu Colegiul National Gheorghe Vranceanu din cauza modului in care s-a facut notarea concurentelor.Otilia Lupu, directorul executiv al companiei, care a facut parte din juriu, considera ca unele note acordate de anumiti reprezentanti ai sponsorilor sau ai colegiului au fost mult prea mici, si au nedreptatit concurentele.

“Nu e corect ca niste copii care au fost selectati sa participe la un concurs de miss sa ia nota 1 sau 2. Nu e concurs de matematica, copiii s-au straduit, nu au fost prinsi copiind” – a declarat Otilia Lupu.

Ea spune ca, rezultatul concursului nu a fost viciat, ambii copii castigand titlul pe merit, insa nu poate sa fie de acord cu ceea ce a numit “bataia de joc” a notelor mici.

Juriul a decis ca titlul de Miss Boboc a CN Gh. Vranceanu este meritat de Oana Fita, in vreme ce titlul de Mister Boboc a fost atribuit lui Paul Cuteanu.

Pe locul doi s-au situat Bianca Ciuche si, respectiv, Vlad Dima.

Treapta a treia a podiumului a fost ocupat de Georgiana Olteanu si Tudor Popa.

Concursul de popularitate a fost castigat de Andreea Pruteanu si Tudor Popa.

[wonderplugin_gallery id=”26″]

Mai multe fotografii pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri