In aceasta seara, primul Bal al Bobocilor din acest sezon, organizat de Colegiul National Gheorghe Vranceanu, si-a desemnat castigatorii concursului de Miss si Mister. Concursul s-a lasat, insa, cu cantec, unul din sponsori anuntand ca renunta la colaborarea cu colegiul.

Balul Bobocilor se lasa cu scantei

Unul din sponsorii evenimentului a anuntat ca renunta la colaborarea cu Colegiul National Gheorghe Vranceanu din cauza modului in care s-a facut notarea concurentelor.

Otilia Lupu, directorul executiv al companiei, care a facut parte din juriu, considera ca unele note acordate de anumiti reprezentanti ai sponsorilor sau ai colegiului au fost mult prea mici, si au nedreptatit concurentele.

“Nu e corect ca niste copii care au fost selectati sa participe la un concurs de miss sa ia nota 1 sau 2. Nu e concurs de matematica, copiii s-au straduit, nu au fost prinsi copiind” – a declarat Otilia Lupu.

Ea spune ca, rezultatul concursului nu a fost viciat, ambii copii castigand titlul pe merit, insa nu poate sa fie de acord cu ceea ce a numit “bataia de joc” a notelor mici.

Juriul a decis ca titlul de Miss Boboc a CN Gh. Vranceanu este meritat de Oana Fita, in vreme ce titlul de Mister Boboc a fost atribuit lui Paul Cuteanu.

Pe locul doi s-au situat Bianca Ciuche si, respectiv, Vlad Dima.

Treapta a treia a podiumului a fost ocupat de Georgiana Olteanu si Tudor Popa.

Concursul de popularitate a fost castigat de Andreea Pruteanu si Tudor Popa.

[wonderplugin_gallery id=”26″]

Mai multe fotografii pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook.