Mare veste mare! Dupa luni de promisiuni, asteptari si amânari, Primaria Bacau a dat, in sfârsit, drumul la banii alocati asociatiilor sportive pe Legea 350/ 2005. Joi, la revenirea din Columbia, unde a insotit delegatia României la Mondialele de Atletism pentru Juniori 2, viceprimarul Radu Ababei a semnat contractele de finantare nerambursabila, iar vineri, o parte din prima transa a ajuns deja in conturile asociatiilor sportive.

“Marinimia” Primariei da unda verde echipei de volei feminin, Stiinta Bacau sa-si reia pregatirile, amânate pentru data de 3 august si, totodata, permite divizionarei B Sport Club sa achite o parte din drepturile antrenorilor si fotbalistilor care nu au vazut vreun ban in ultimele cinci luni.

Reamintim ca, anul acesta, Primaria a alocat doar 7 milioane de lei pentru Sport pe Legea 350/ 2005, in timp ce anul trecut suma a fost una record: 18 milioane.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. In ce calitate a facut dl AR aceasta “deplasare”?
    Are merite nestiute de noi bacauanii?
    La nivel de primarie nu prea i-am vazut calitatile.

LĂSAȚI UN MESAJ