Foto : Ionut Agradinaritei

Aparut in urma cu câteva zile in urma unor sesizari a locuitorilor din cartierul Nord, intersectia strazilor Venus si Bucium, articolul din Desteptarea „ Intersectia cu bucluc din cartierul Nord” a avut efect.

Luni, 22 august, angajatii de la Serviciul Drumuri din cadrul Primariei Municipului Bacau, care este administratorul drumului, au montat limitatoare de viteza.

Astfel, conducatorii auto care se deplaseaza in zona vor trebui sa fie mult mai atenti la semnele de circulatie din aceasta intersectie, una cu probleme mari de vizibilitate, motive de generare pentru accidente.

PUBLICITATE

Autoritatile locale s-au gândit la varianta cu limitatoare de viteza pentru ca in imediata apropiere este situata Scoala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

14 COMENTARII

 1. Cea mai buna ideie, pui cocoasele langa trecerea de pietoni, cand treci de cocoase si opresti la stop esti deja cu masina in intersectie, si la cum se circula pe str bucium sunt sanse mari sa fii agatat de catre un sofer care profita de prioritate si intra in intersectie cu 80km/h ….

 2. Poate se indura si pe 22 Decembrie sa faca ceva. In fiecare seara suntem spectatori la raliurile care au loc. Ar fi bine pentru copii daca s-ar face mai multe treceri de pietoni sau chiar sa se transforme in sens unic.

 3. Au aparut “cocoase” si pe Milcov pe anumite portiuni de drum si abia reabilitat. Dar alt fel de cocoase. Treaba de mantuiala in max 2 ani e praf asfaltul.

 4. Dumnezeule…. au pus cocoase, au reparat teava, eu zic ca se pune de un documentar pe Discovery sau de un articol in Nature. Mare realizari. Bravo administratiei!

 5. Puneți, tată, cocoașe peste tot, apoi cumpărați elicoptere pentru ambulanțe.
  Nu mai bine puneți un garcea să mai salte niște permise și să mai colecteze ceva la buget!?

 6. Ar fi buna aceasta inițiativa…..ar fi necesar si una pe str. Bicaz la şcoala N.Iorga k e belea de tot , au fost multe incidente la aceasta trecere de pietoni cu elevii de 1-8 care sai intamplat cu victime….. va multumesc pt . Intelegere !!!!

 7. Bai frate,,numai soferi”profesionisti” pe aici ..cocoase si nebunii de tot felul… ce ar mai trebuie sa monteze cuie,pioneze si alte tampenii.. in loc ca soferul lui peste prajit care are STOP sa opreasca masina si sa inainteze incet pana are o buna vizibilitate si poi sa plece mai departe…ce este asa greu???..vad rostul acestor cocoase in preajma scolilor si atat dar in dreptul unui STOP pe bune???
  Voi nu vedeti ca zilnic sunt accidente in tot orasul ce ar trebui facut sa punem numai cocoase pentru niste tembeli care daca facem o statistica mai mult de 24-25 ani nu au dar deja se cred soferi si putin dintre ei apuca 30 ani pentru ca sunt pur si simplu sinucigasi cand ies cu masinile..iar daca langa mai e si o dama atunci chiar ca nu mai gandesc
  In concluzie nu cocoasele rezolva marea problerma a intersetiilor de genul cum e pe Bucium ci tot soferii repet soferii care trec pe acolo si daca si-ar rupe cateva secunde din graba si ar casca ochii nu ar mai da de munca ambulantei si politiei..
  Sa fim sanatosi !!!

 8. Mare tampenie cu cocoasele..au fost puse ca sa se zica ca fac ceva dar utilitatea e ZERO.
  1. Problema in intersectia de acolo nu e viteza celor care vin de pe Venus ci lipsa de vizibilitate care nu se rezolva cu nicio cocoasa.
  2. Scoala Sadoveanu nu are nicio legatura cu intersectia asta si nici cu limitatoarele de aici pentru ca in sensul de mers pe Venus spre Scoala Sadoveanu mai urmeaza o intersectie care nu are limitatoare dar oricum franeaza mersul pentru ca e cu “cedeaza trecerea”.
  Dar fraza cu scoala da bine, ia uite dom-le ce grija au ei de copii.

  • Bine spus! Daca soferul e cascat si nu vede indicatorul cu atat mai putin vede el cocoasa , sunt unii soferi care daca vor sa dea blana ii da si peste cocoase ca si asa masinile sunt obijnuite cu gropile si denivelarile din asfalt…administratie de cacao..

 9. Daca intri pe strada 22 Decembrie dinspre strada Miorita ( pe la barul Hypnotic) intreb si eu ca cetatean al Bacaului, ca sa nu fiu amendat cum e corect sa circul?, pe strada cu masinile sau pe trotuar ca pietonii, cu pietonii? Pentru ca pe strada mai sus amintita care este in aceiasi zona cu strada cu ,,cocoase,, masinile sunt parcate pe trotuar iar pietonii circula pe strada.Amintesc ca in zona se afla o gradinita si o cresa. Nu mai zic de viteza cu care circula anumiti soferi mai ales pe timpul noptii. Cred ca ar fi normal ca autoritatile locale sa i-a masurile ce se impun : sens unic, mai multe treceri de pietoni,parcari etc.

LĂSAȚI UN MESAJ